Zo kunt u mij helpen!​

Wat kunt u voor mij doen

  • Word vrienden met mij op Facebook en volg en deel mij, zodat ik steeds meer volgers krijg.
  • Attendeer mensen in uw directe omgeving op mijn sponsoractie. Vergeet uw werkgever niet. Misschien is hij of zij wel op zoek naar zakelijke exposure.
  • Zet zelf een actie op volgens het ‘glazen huis’ concept. Dit kan van alles zijn, tot het sparen van lege flessen aan toe. Als u dit overweegt, kunt u mij dit laten weten. Zodat ik het weer op de website kan vermelden.
  • And Last but not least: sponsor mij op mijn fietstocht van Maastricht naar Monnickendam. U kunt al een donatie doen vanaf 1 kilometer voor € 5,- De totale afstand is 280 km; hoeveel kilometer rijdt u met mij mee? Weet, dat elke kilometer voor mij telt. Of u nu 1 of meer kilometers sponsort, ik ben iedereen even dankbaar.

    Vul onderstaand formulier in en klik op verstuur.

Ik wil anoniem doneren

* verplichte velden

Binnen een dag ontvangt u een automatische bevestiging van u bijdrage in uw email en als u om een betaalverzoek heeft gevraagd een 2e email. Als u deze niet heeft ontvangen, wil ik u vriendelijk verzoeken om eerst even u ongewenste-email/spam box te controleren en anders even contact met mij op te nemen.

Sponsoren met uw bedrijf

Op mijn huidige auto zal, als u dit heeft aangevinkt, uw bedrijfslogo vertoond worden en wordt u genoemd in verdere marketing, zoals de website en op Facebook. Er zijn op mijn auto nog 17 plekken beschikbaar.

Graag doe ik via deze weg een beroep op u en hoop ik op een bijdrage. Ik hoop dat we een mooi bedrag bij elkaar fietsen en we het uiteindelijke doel gaan halen. Op de homepage kunt u de tussenstand bekijken.

Sportieve groet,
Cor Martis

Sluit Menu