De fietstocht van dag tot dag​

In de week van maandag 17 september t/m 22 september 2018

Vertrek ik vanuit Maastricht op mijn aangepaste fiets, en ga ik in zes etappes naar mijn woonplaats in Noord-Holland fietsen.
De totale gefietste afstand hiervan, zal 280 km bedragen. Een verslag van elke etappe met beeldmateriaal, zal avonds of de volgende morgen op deze pagina en Facebook beschikbaar zijn.

Dag 1

Op maandag 17 september vertrek ik met mijn aangepaste fiets na een gereduceerde overnachting. Vanuit het van der Valk hotel te Maastricht naar Roermond, voor een afstand van 52km.
Google Maps

Dag 2

Op dinsdag 18 september vertrek ik na een gereduceerde overnachting. Vanuit het van der Valk hotel te Roermond naar Eindhoven, voor een afstand van 56km.
Google Maps

Dag 3

Op woensdag 19 september vertrek ik na een geheel gesponsorde overnachting. Vanuit het van der Valk hotel te Eindhoven naar Vught, voor een afstand van 40km.
 Google Maps

Dag 4

Op donderdag 20 september vertrek ik na een gereduceerde overnachting. Vanuit het van der Valk hotel te Vught naar Vianen, voor een afstand van 54km.
Google Maps

Dag 5

Op vrijdag 21 september vertrek ik na een gereduceerde overnachting. Vanuit het van der Valk hotel te Vianen naar Amstelveen, voor een afstand van 52km.
Google Maps

Dag 6

Op zaterdag 22 september, vertrek ik na een geheel gesponsorde overnachting. Voor de laatste 26km vanuit Het Ibis hotel te Amstelveen naar Bierderij Waterland in Monnickendam.
Google Maps

Finish Bierderij Waterland

Moe maar voldaan zal ik zaterdag 22 september finishen bij Bierderij Waterland in Monnickendam. In totaal heb ik er dan met mijn zeer beperkte arm/hand-functie 280 km op zitten en hoop ik het benodigde bedrag opgehaald te hebben.
Sponsort u mee?
Bij aankomst lijkt het mij leuk om deze unieke gezamenlijke prestatie te vieren onder het genot van een welverdiend drankje.

Ik zal daar rond de klok van half 2 smiddags arriveren. Mijn dagelijkse vorderingen kunt u volgen op de nieuwspagina waar ik een dagelijkse update zal doen.

Ik heb er heel veel zin in! en hoop u te treffen bij Bierderij Waterland Galgeriet 4, Monnickendam

Bierderij 1
Bierderij 2

Deze fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hotelketen van der Valk en het Het Ibis hotel te Amstelveen
Welke mijn voorzien van een gereduceerde of geheel gesponsorde overnachting inclusief ontbijt.

Grafischgoed
te Volendam.
Gerard Gunther heeft mij belangeloos geholpen: bij het opzetten vd website, inclusief beschikbare serverruimte om de website op te draaien, media campagne/strategie en heeft hij mij cursus gegeven in het onderhouden vd website. Zijn Compagon Jelle Haan heeft mijn huidige auto voorzien van gratis belettering.

Kernpraktijk Fysiotherapie Ooster Ee te Monnickendam.
Jan Peter Valk traint mij belangeloos, om op een verantwoorde manier mijn doel te bereiken.
Hij zal mij deze week ook persoonlijk begeleiden en elke dag weer klaarstomen voor de volgende etappe.

En tot slot nog de vele ondernemers, welke teveel zijn om hier op te noemen,
maar waar voor ik u graag doorverwijs naar een speciale Pagina hiervoor.

Bij deze wil ik dan ook alvast mijn dank uitspreken voor hun fantastische bijdrage aan mijn project!

Sluit Menu