Dag 4: woensdag 19 septemter

Rond half twaalf vertrek uit Eindhoven waar de mensen de nederlaag van de voorgaande avond nog stil aan het verwerken zijn. Onder het centrum langs rijden we door een industriegebied langs het kanaal van Eindhoven naar Best. Het zonnetje mag weer voor ons schijnen al merken we dat er meer koelte in de lucht gaat komen. Het weer zal gaan veranderen, maar het zal ook schelen dat we al weer een stuk noordelijker zitten. Vandaag rijden we een iets kortere etappe, en dat is goed want alle dagen achter elkaar rijden eist zijn tol op meerdere fronten. Onderweg ervaren we het Brabant met twee gezichten; de moderne kant met industrie en snelwegen en de oude kant met nog wat oude boerderijtjes en landgoederen. Via Boxtel bereiken rond half vier het hotel in Vught en kunnen we weer beginnen met ons berichtenverkeer. Helaas lukt het ons hier niet de filmpjes over te seinen, er is een beperking op data overdracht in dit hotel, jammer. De chinees in Vught is een hele goeie dat maakt alles weer goed. En als Ajax dan ook nog weet te winnen met 3-0 kan de avond niet meer stuk. Welterusten!

Sluit Menu